mandag den 9. april 2012

Netværksmøde 11. april i Spinderihallerne

Der er netværksmøde i Det Mobile Vejle 11. april kl. 13 -15 i Spinderihallerne. Det foregår i Pakkeriet. Alle er velkomne.

Temaerne er:

Vejle Mobile Apps i udvikling
v/ Thomas Østerlund Mortensen (VIFIN)
På VIFIN er vi  begyndt at eksperimentere med at udvikle vores egne mobile apps. Ved netværksmødet vil jeg beskrive vores erfaringer (indtil videre), positive såvel som negative. Samt hvilke overvejelser vi gør os for fremtiden på området. Kom forbi hvis du ønsker at høre mere. Har du egne erfaringer del dem endelig med os :-)

Near Field Communication (NFC)
v/ Mads Mikael Theodor Pedersen (Lynbesked), Lars Nielsen Lind (Cominator) og Per Voss Bredsten (Telenor Erhvervscenter Vejle)
Der er masser af muligheder i NFC. Vi skal sammen afprøve og debattere denne spændende teknologi. Vi tager  de nyeste smartphones med.  Det kan i den grad sætte gang i digitaleseringsprocessen :-)

VisitVejle App
v/  Morten Damgaard (Turismechef) og Torben Svendsen (Active Window)
Præsentation af den nye VisitVejle App (mobilsite). Hvad kan den? Hvad er tankerne bag?
Se den her: http://m.visitvejle.com/

QR-Cardgame
v/ Fabio Cujino (PartyGun Aps)
Jeg har lavet en app (2D Party) som vil gratis kunne downloades på App Store fra d. 12. april. App'en (til mobilen) kan bruges sammen med et sæt spillekort med QR koder. Der er en site som jeg har brugt til at støtte andres projekter der hedder indiegogo.com (Individer som udvikler projekter inden for alt fra kunst til nye teknologi). 

Ny udvikling indenfor 2D-koder
v/Jesper Stuhr fra Scanbuy (der har leveret kodegeneratoren til MobiSticks.dk).2 kommentarer:

  1. Angående NFC, hvor jeg i øvrigt synes Nokia blev overset.
    http://nokiaconnects.com/2012/04/11/the-5-most-creative-ways-nfc-is-being-used-right-now/?cid=ncomblogs-fw-scl-bdy-connectswk15_0x0-na-facebook-g0-en-1todtmtf5ecdd

    SvarSlet
  2. Tak for en spændende eftermiddag.
    Så vidt jeg kan læse mig frem til, er NFC chips kompatible med RFID chips. RFID chips sidder i millioner af materialer rundt omkring på landets biblioteker som erstatning for de gammeldags stregkoder. Hvis brugerne kan hive ekstra information ud af materialerne med deres egen smartphone, vil det give nogle spændende muligheder.

    SvarSlet